PLUTO - opladning lige ved hånden

Friske farver i et charmerende design

POSE - den fleksible stander

Elegant svanehals sikrer nem tilslutning

PIXEL - perfekt i bordet

med 230V og dobbelt USB er den optimal til skrivebordet

POWER ME UP!

Opladere med nyeste teknologi til alle steder, hvor mennesker mødes – perfekt til lufthavne, biblioteker, kontorer, venteværelser, caféer, eller blot derhjemme.

Vi tilbyder trådløs opladning med den avancerede Qi opladningsteknologi, som er induktiv opladning med trådløs energi med op til 10 Watt ladestyrke.
Den trådløse energitransmission sker ved elektromagnetisk induktion. Princippet er ret simpelt: Qi senderen (ladestationen) producerer energi som overføres trådløst til den ønskede
Qi modtager (mobiltelefonen). Induktiv opladning giver fuld sikkerhed, da der ikke frigives stråling til omgivelserne, EMC. 

Vi tilbyder yderligere USB ladere, der indeholder den nyeste TUF-teknologi samt Intelligent Device Recognition, der gør, at din enhed oplader med maksimal hastighed – uden at beskadige batteriet. TUF står for “Twin USB Fast-charge” og har taget små tre år at udvikle og er designet til et formål: Effektiv opladning af alle dine mobile enheder. Med op til 5A kan du lade dine enheder op 5 x hurtigere end fra et standard USB udtag.

Fire forskellige modeller til fire forskellige behov

arc80 - trådløs opladning

Med arc80 er du fri for irriterende ledninger og har muligheden for at oplade din telefon hurtigt og effektivt. 

For hurtig fuld opladning eller et kvikt boost: Hvil blot din Qi-understøttende telefon på arc80 og lad den gøre sin magi!

arc80 er hurtig og nem at installere og passer i et standard hul på 80mm.

PIXEL - lille og elegant

Med PIXEL installeret i arbejdsbordet har du altid strøm til din laptop og smartphone – der hvor du virkelig har brug for det.

PIXEL er en lille og smart USB oplader i førsteklasses materialer, der er enkel at fastmontere og passer i et standard hul på 80mm.

 

POSE - fleksibel stander

POSE er den helt enkle og fleksible stander med plads til et enkelt 230V stik eller 2 USB stik.

Med sin charmerende svanehals kan stikket drejes efter behov for brugeren.

Perfekt i loungeområder.

 

PLUTO - fest og farver

usb oplader pluto

Med PLUTO får du nem og effektiv opladning af dine mobile enheder. Med tre udgange er PLUTO perfekt til skolen, små mødelokaler, loungeområder eller grupperum.    

Kan både fastmonteres i bordet eller flyttes rundt efter behov.

 

Call Now Button