BAASTRUP A/S, Ackermann og OBO Bettermann

Vi oplever indimellem lidt forvirring..
Hvordan hænger BAASTRUP A/S, Ackermann og OBO Bettermann sammen med et 50 års jubilæum?

Hans Erlandsen – ejer af BAASTRUP A/S – fortæller her historien:

“Da jeg overtog firmaet BAASTRUP A/S i 1996, arbejdede vi som distributør i Danmark for Ackermann. Dette samarbejde strækker sig helt tilbage til 1968, hvor salget af Ackermanns produkter begyndte i Danmark. Jeg arbejdede sågar hos Ackermann i nogle år, inden jeg overtog BAASTRUP A/S, og fik på den måde produkterne helt tæt på.

Ackermann var dengang et relativt stort familieejet tysk foretagende med stor produktion af føringsveje samt telefoni. Telefoni-delen blev på et tidspunkt udskilt i et selvstændigt firma Euracom, som vi også i en kortere periode var distributør for. Konkurrencen på dette marked var dog markant og ville kræve store investeringer, hvorfor vi valgte at fokusere på føringsveje i gulve samt gulvbokse. 

Ackermann blev i 2004 solgt kapitalfonden Novar. De valgte efterfølgende at opsplitte firmaet i mindre enheder. En af disse enheder var gulvbokse og føringsveje – Unterflur Systeme (UFS) – som blev solgt videre til Honeywell. De solgte det herefter videre til OBO Bettermann i 2007, der på det tidspunkt var særdeles store på kabelbakker og lignende. OBO Bettermann oprettede i 2014 et kontor i Danmark, som leverer til de danske grossister.

Ackermann lever således videre som en profileret mærkevare, og det er ikke helt uden stolthed, at BAASTRUP A/S i år har 50 års jubilæum som forhandler af Ackermanns velrenommerede produkter. 

Så vi kan med sindsro sige, at vi formentlig er det firma i Danmark, der har den største og længste erfaring med Ackermanns gulvbokse og føringsveje.”

Læs mere om gulvbokse fra Ackermann/OBO her.

føringsvel gulvkanal

Føringsveje i høj kvalitet fra Ackermann/OBO

Klik på billedet for at se vores online kataloger med føringsveje.

gulvbokse plast

Få inspiration til gulvbokse fra Ackermann/OBO

Klik på billedet for at få inspiration fra vores serie af standard gulvbokse.

Call Now Button