Vi kan nu tilbyde vores kunder trådløs opladning i form af den elegante arc80 fra OE Electrics! 

Med arc80 er du fri for irriterende ledninger og har muligheden for at oplade din telefon hurtigt og effektivt. 

arc80 giver dig en hurtig fuld opladning, men er også ideel til et kvikt boost. Dette gør den attraktiv de steder, hvor du kun gør et kort stop og dermed normalt ikke ville få opladt din telefon – såsom caféer og venteværelser.
Placer blot din Qi-understøttende telefon på arc80 og lad den gøre sin magi!

Har du et mobilcover fyldt med alle dine kreditkort, så frygt ej! Den trådløse opladning virker stadig gennem dit cover og alle dine kreditkort.

Installation

arc80 er hurtig og nem at installere og passer i et standard hul på 80mm. Så snart opladeren er sat til tilsluttet, giver den trådløs opladning med det samme.

Kontakt

Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at bestille din trådløse oplader, så kontakt os på telefon 38 10 21 29 eller på vores mail info@baastrup.com.

 
 Qi opladning

arc80 benytter den avancerede Qi opladningsteknologi, som er induktiv opladning med trådløs energi med op til 10 Watt ladestyrke.
Den trådløse energitransmission sker ved elektromagnetisk induktion. Princippet er ret simpelt: Qi senderen (ladestationen) producerer energi som overføres trådløst til den ønskede Qi modtager (mobiltelefonen).
Induktiv opladning giver fuld sikkerhed, da der ikke frigives stråling til omgivelserne, EMC.

Mange producenter af smartphones m.v. såsom Apple Iphone – fra Iphone 8 og opefter, Nokia, Samsung, Sony, Motorola og HTC har allerede integreret Qi teknologien i deres produkter og kan således oplades af Qi ladestationen arc80. Antallet af produkter med integreret Qi teknologi vokser konstant, hvilket gør det muligt at oplade forskellige produkter fra en enkelt ladestation.

Call Now Button