VIP gulvstik

Designet til kræsne gulve

Kabelgennemføring

Et smykke til dit skrivebord

Trådløs opladning

Diskret, hurtig og effektiv opladning med den nye arc80

Eksklusive gulvbokse

Gulvbokse og gulvstik designet med et skandinavisk touch

USB ladestik til travle steder

USB-ladesik med optimeret teknologi for ultimativ opladning

Bemærk vi holder ferielukket uge 29-30.

Individuelle løsninger til dine projekter

Nedenfor finder du de produktkategorier, vi tilbyder.

Vi har en lang række standardprodukter, men vores speciale er at tilpasse løsningerne til de særlige behov og krav, som netop din opgave fordrer. Hvis du ikke kan finde det, du søger, er du naturligvis velkommen til at ringe, så vi sammen kan finde din løsning.

Gulvbokse, gulvstandere og føringsveje – den eksklusive VIP-serie af gulvbokse fra Erlandsen design samt fra OBO Bettermann/Ackermann.

Udendørs gulvstik fra GIFAS-ELECTRIC passer perfekt til torve, haller, industrihuse, gader, gågader, parkeringspladser m.m.

Pixel, Pluto og Pose… – det er blot tre af de sjove otte navne på opladere til bordet, sofagruppen, loungen, biblioteket eller arbejdspladsen – kort sagt lige der, hvor der er brug for det.

GESSMANN controllere er EEX-godkendt og leveres i 18 grundmodeller, alle er opbygget individuelt efter ønske om potentiometer, kontakter samt opto-elektrogiver (OEC). Vi lagerfører de fleste reservedele samt udfører reparation af joystiks.

DT-, DTM-, DRC- og HDP-serien fra DEUTSCH connectors bestående af en række beskyttede stik typisk til brug i hårdt belastede miljøer.


“Individuelle løsninger med respekt for både design, kvalitet og det praktiske har skabt mange udviklende partnerskaber mellem både arkitekter og installatører og vores firma…” 

Hans Erlandsen
Ejer af BAASTRUP A/S

hans kontak
BAASTRUP cyklen

Grønnere levering i København

Nu leverer BAASTRUP A/S med cykelbud i København – det er grønnere, nemmere og mere klimapositivt.

Hold dig opdateret

Her finder du inspiration fra vores seneste projekter.
Call Now Button